2018年10月1日 星期一

Zendingsechtpaar Sulawesi voelde de aardbeving

 
 
Het nieuws van 01 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
<p>Laurens-Jan en Lourina Vogelaar met hun kinderen.</p>    

Zendingsechtpaar Sulawesi voelde de aardbeving

Laurens-Jan (39) en Lourina Vogelaar (37) wonen amper een week in Palopo op Sulawesi, als zendingsechtpaar voor de GZB uitgezonden door de Haagse Bethlehemkerk. Eerst denken ze nog dat het geen aardbeving is. Maar dat is het wel. Ook in hun huis, honderden kilometers ten zuiden van het rampgebied, …
Lees verder
 
 
<p><span>Naast een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering wil AWVN dat zzp’ers makkelijker pensioen kunnen opbouwen.</span></p>    

Werkgevers: verplichte verzekering voor zzp'ers

Zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) moeten zich verplicht gaan verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Daarvoor pleit werkgeversorganisatie AWVN.
Lees verder
 
 
   

'Overal lichamen': dodental tsunami zal nog stijgen

Apocalyptische beelden, zondagmiddag, op het Indonesische eiland Sulawesi, twee dagen nadat een aardbeving van 7,5 op de schaal van Richter een tsunami veroorzaakte. Het officiële dodental van de tsunami staat nu op 832, maar zal zeker nog oplopen tot vele duizenden. Dat maakte de …
Lees verder
 
 
<p><span>De gemeente Boxmeer zorgt er als eerste gemeente in Nederland voor dat in de omgeving van alle scholen en verenigingen symbolen zijn gezet.</span></p>    

Fietsverlichtingsactie start in Helmond

De ANWB heeft maandag bij de jenaplanschool Metameer in Boxmeer het startsein gegeven voor de jaarlijkse fietsverlichtingsactie.
Lees verder
 
 
Jan Wolsheimer, de nieuwe directeur van MissieNederland: 'De kerk moet naar de samenleving, in plaats van andersom.'    

'Voor tien kerkleden een seizoenskaart'

Jan Wolsheimer (48) barst van de ideeën en neemt op sociale media geen blad voor de mond. Christenen moeten meer de samenleving in, vindt hij als directeur van MissieNederland.
Lees verder
 
 
De Venta Maersk arriveerde vorige week donderdag – geheel volgens planning – op zijn eindbestemming Sint Petersburg.    

Scheepvaart bedreigt noordpoolgebied

Met een groot en zwaar beladen containerschip dwars door het noordpoolgebied van Azië naar ­Europa varen is mogelijk, zo heeft de Venta Maersk bewezen. Milieuorganisaties zijn niet zo ­enthousiast. Ze maken zich vooral zorgen over de vervuiling die het gevolg zal zijn van toenemende scheepvaart.
Lees verder
 
 
<p>Het proefpanel met van links naar rechts Hans Walravens, Pepijn Putman, Estée Strooker en Werry van Leeuwen.</p>    

Iconische vega-rookworst gaat er niet in

Natuurlijk proef je verschil tussen de vegetarische rookworst die Unox vandaag lanceert en de échte ‘Rembrandt van onze eetcultuur’. Maar dat maakte het oordeel van het proefpanel niet milder: ‘Dit komt niet in de buurt.’
Lees verder
 
 
Twan Huys staat bekend als een uitstekende interviewer maar het lijkt alsof hij een beetje verdwaald is.    

Is Twan Huys verdwaald in entertain-land?

Het huwelijk tussen Twan Huys en RTL Late Night lijkt al na een maand tot mislukken gedoemd te zijn. Of gloort er nog hoop aan de horizon voor de presentator?
Lees verder
 
 
Koningin Máxima en Ivanka Trump bij een bijeenkomst van het Women Entrepreneurs Finance Initiative. Dit initiatief, onder supervisie van de Wereldbank, richt zich op betere financiering voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden.    

Royalty: Royals verenigen zich in New York

Wat speelt er in de wereld van kronen, werkbezoeken en staatsbanketten? Vandaag: koningshuizen aanwezig bij de Verenigde Naties en gedoe om een autodeur.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言