2018年10月17日 星期三

Plan: estafettekerkdienst tegen dreigende uitzetting

 
 
Het nieuws van 17 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
Onderonsjes tussen Jesse Klaver (GroenLinks) en Lodewijk Asscher (PvdA) tijdens het debat met premier Rutte.    

Nog één keer met z'n allen op de coalitie inbeuken

Nu het kabinet de dividendbelasting tóch niet afschaft, moest daar direct over gedebatteerd worden. De oppositie kon nog één keer los over 'cadeaus voor multinationals'. Maar nu is het voorlopig even klaar.
Lees verder
 
 

Plan: estafettekerkdienst tegen dreigende uitzetting

Kerken in Nederland hebben het plan een estafettedienst te houden om te voorkomen dat de Armeense Hayarpi Tamrazyan (21) en haar familie worden uitgezet. Dat meldt de Volkskrant . De familie verblijft inmiddels bijna drie weken in de vrijgemaakt-gereformeerde kerk in Katwijk.
Lees verder
 
 
<p>De Kruiskerk in Arnhem.</p>    

In Arnhem eerste vrouw CGK in ambt

De Kruiskerk in Arnhem mag als eerste gemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) vrouwen aanstellen als ouderling of diaken.
Lees verder
 
 
<p><span>Prins Harry en zijn vrouw Meghan kijken op naar de regen tijdens hun bezoek aan Australië.</span></p>    

Meghan en Harry praten in de regen over droogte

Het Britse prinselijke echtpaar Harry en Meghan is op reis in Australië. Bij het onderwerp droogte was opeens een paraplu nodig.
Lees verder
 
 
   

13 miljoen Jemenieten dreigen te verhongeren

Dertien miljoen inwoners in Jemen krijgen te maken met een van de ergste hongersnoden in honderd jaar, als de luchtaanvallen van de door Saudi-Arabië geleide coalitie niet stoppen. Daarvoor waarschuwde VN-coördinator voor Jemen, Lise Grande, onlangs.
Lees verder
 
 
De militairen en veteranen die in Sydney zullen deelnemers aan de Invictus Games, samen met hun begeleiders.    

Sport is helend voor gewonde soldaten

Een team van 24 militairen en veteranen vertrekt vanavond naar Sydney om deel te nemen aan de ­Invictus Games, een sportevenement voor mentaal of fysiek gewonde militairen.
Lees verder
 
 
   

Jochebed Neuteboom: 'Geluk kan mij ineens overvallen'

Om mentaal fit te blijven wandelt Jochebed Neuteboom (37) iedere week in haar eentje. ‘Het liefst ga ik naar plekken waar ik niemand tegenkom.’ Neuteboom is getrouwd en heeft vier kinderen in de leeftijd van 11 tot 4 jaar. Ook heeft ze een pleegdochter van 8 jaar uit Nigeria. Ze is …
Lees verder
 
 
   

'Satanische' halloweenattractie aangepast na klachten

De halloweenattractie 'Devils Church', die deze maand voor het derde jaar op rij in Avonturenpark Hellendoorn te vinden is, wordt aangepast na klachten van christenen uit de omgeving. Dat meldt RTV Oost.
Lees verder
 
 
Pastoor Koos Tolboom, Gerard en Astrid Agterkamp (v.l.n.r.) voor de Maria Tenhemelopnemingkerk in Assen.    

'Blijf betrokken bij suïcidale mensen'

'Vraag maar eens: hoe gaat het nu écht met je? Informeer wat iemand bedoelt, als hij of zij zegt weleens aan zelfdoding te denken.' Gerard en Astrid Agterkamp organiseren voor de Rooms-Katholieke Kerk cursussen suïcidepreventie.
Lees verder
 
 

Commentaar: Klemmende oproep aan Saudi-Arabië

Moord, zegt nu ook president Trump als hij spreekt over de verdwijning van de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Misschien door een stel doorgeslagen ondervragers, hoopt Trump nog . Die hoop heeft meer te maken met contracten voor een honderd miljard euro aan wapentuig dat de VS aan de …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言