2018年10月23日 星期二

Maar 13 procent van het medisch personeel haalt een griepprik

 
 
Het nieuws van 23 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
Bezoek van prins Claus en koningin Beatrix in 1982 aan koningin-moeder Elizabeth, koningin Elizabeth II en prins Philip.    

De schaduw van de brexit ligt over het staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima aan Engeland

Tijdens het tweedaagse staats­bezoek van Willem-Alexander en Máxima aan het Verenigd Koninkrijk, is de Britse koningin Elizabeth toe aan haar derde Nederlandse monarch - haar ontmoeting als prinses met Wilhelmina niet mee­gerekend. Wederzijdse handel en samenwerking op veiligheidsgebied zijn …
Lees verder
 
 
<p>Minister voor Medische Zorg Bruno Bruins krijgt de eerste griepprik.</p>    

Maar 13 procent van het medisch personeel haalt een griepprik

Minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport) kreeg maandag de eerste griepprik in het UMC Utrecht.
Lees verder
 
 
   

'Ik dacht dat we al lang onder de 50 procent zaten'

Het CBS-rapport over religie vertelt ons niets nieuws, stellen drie theologen.
Lees verder
 
 
Donald Trump dreigde met ontwikkelen van kernwapens die nog verboden zijn.    

Russen allang blij met opheffen wapenverdrag

In Rusland is men niet rouwig over de opzegging van het nucleaire wapenverdrag door de Amerikaanse president Donald Trump. Tot nog toe was Rusland namelijk de kwaaie pier die het verdrag overtrad, nu trekt Trump eenzijdig de stekker eruit. Is er een nieuwe wapenwedloop op komst?
Lees verder
 
 
<p>De Passiespelen in Tegelen in 2015.</p>    

Moslim speelt Judas bij wereldberoemde Passiespelen

Tijdens de Passiespelen van 2020 in Oberammergau zal Judas, de verrader van Jezus, worden gespeeld door een moslim van Turkse afkomst.
Lees verder
 
 
Jenneke Wolvers    

Bijbels dagboek voor jongeren met autisme

Volgende maand verschijnt een bijbels dagboek, geschreven voor tieners met autisme. Het is een dagboek zonder beeldtaal.
Lees verder
 
 
De beeltenis van de Saudische koning en kroonprins in de straten van hun hoofdstad Riyad, waar vandaag een grote internationale handelsconferentie begint. De opschudding over de zaak-Khashoggi gaat vooral over hún belangen.    

Opinie: Hoezo zijn Erdogan en Trump ineens kampioenen van het vrije woord?

Natuurlijk was de moord op de Saudische journalist een wrede misdaad, maar er zijn ongemakkelijke vragen te stellen.
Lees verder
 
 
   

GZB benoemt zendingswerkers voor Bosnië

Voor het eerst stuurt de GZB, een zendingsorganisatie in de Protestantse Kerk in Nederland, zendingswerkers naar Bosnië.
Lees verder
 
 
Leefbaar loon krijgen werknemers niet op gecertificeerde plantages, maar de onderbetaling is 10 tot maar liefst 50 procent minder dan op niet-gecertificeerde bedrijven, stelt de organisatie True Price.    

Duurzaamheidskeurmerken niet waterdicht

Duurzaamheidskeurmerken als Fairtrade en UTZ vormen geen garantie dat het met de boeren, die zouden moeten profiteren, beter gaat. Volgens een rapport van onderzoeksbureau Somo van maandag is er 'erg weinig bewijs' dat arbeiders op gecertificeerde bedrijven het beter hebben dan arbeiders op …
Lees verder
 
 

Commentaar: Dubbele tweedeling

De lokale verkiezingen in Polen gaven zondag een tweedeling te zien. In percentages won de regerende conservatief-nationalistische, eigenlijk rechts-populistische partij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) licht. Die winst werd vooral geboekt op het platteland, maar was te klein om de coalitie die in …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言