2018年10月12日 星期五

China erkent het bestaan van heropvoedingskampen

 
 
Het nieuws van 12 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
Arie Slob    

Extra geld voor zijinstromers in het onderwijs

Minister Arie Slob van Onderwijs trekt extra geld uit om zijinstromers aan het werk te zetten in het primair onderwijs. Het geld dat hiervoor eerder werd uitgetrokken raakte sneller op dan verwacht, bleek vorige maand.
Lees verder
 
 
Demonstranten gingen vorige maand in Hongkong de straat op uit protest tegen de opsluiting van vermoedelijk een miljoen Oeigoeren in de regio Xinjiang.    

China erkent het bestaan van heropvoedingskampen

Chinese leiders ­hebben lange tijd het bestaan ontkend van heropvoedingskampen voor islamitische Oeigoeren in de westelijke Chinese provincie Xinjiang. Dat is nu niet langer het geval.
Lees verder
 
 
<p><span>Koning Willem-Alexander brengt een werkbezoek aan De Ringvaart in Schalkwijk. Links naast hem Jos Wienen, burgemeester van Haarlem.</span></p>    

Burgemeester Haarlem moet onderduiken

Burgemeester Jos Wienen van de gemeente Haarlem woont na bedreigingen tijdelijk niet meer in zijn eigen huis. Hij is ondergedoken.
Lees verder
 
 
Arnoud en Matthijs voor hun huis.    

Jonge Rotterdammers helpen minderbedeelden op vakantie

Wat als grap begon, liep uit tot een serieuze missie. De Rotterdamse vrienden Arnoud Klop (23) en Matthijs Bijkerk (23) kochten een vakantiehuis in Italië. Wie daar een verblijf boekt, helpt tegelijk een minderbedeelde aan een gratis weekje weg. 'Elke euro die wij hierin steken, betalen we uit …
Lees verder
 
 
Sasha Pechersky, leider van de opstand in Sobibor in de film Sobibor.    

'Sobibor' is een film en Sobibor was een vernietigingskamp; zoek de verschillen

75 jaar na de opstand in vernietigingskamp Sobibor beschrijft een boek en herschrijft een film de geschiedenis.
Lees verder
 
 
<p>Minister van Justitie Peter Biesenbach (CDU) gaf opdracht tot het politieonderzoek.</p>    

Politieke onrust na verbranding Syriër in cel

In de Duitse deelstaat Noord­rijn-Westfalen is politieke onrust ontstaan door de dood van een Syrische vluchteling. Die stak zichzelf in brand.
Lees verder
 
 
Jacob-Willem de Boer    

Jacob-Willem (19) is homo en christen: 'Ik ontdekte dat ook ik geliefd ben'

Driekwart jaar geleden kwam Jacob-Willem de Boer (19) uit de kast. Hij is homo en christen. Op de internationale Coming-Outdag vertelde hij gisteren zijn verhaal in theater Cultura in Ede. 'De kerk zou de laatste moeten zijn die mij afkeurt.'
Lees verder
 
 

Drie Hengelose kerken straks één gemeente

De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Christelijke Gereformeerde Kerk in Hengelo gaan per 1 januari één gemeente vormen.
Lees verder
 
 
   

'Werknemer vindt zichzelf beter dan collega'

Hoogopgeleide werknemers geven zichzelf een hoger rapportcijfer dan hun collega. Dat blijkt uit een enquête die Intermediair hield onder lezers, waarvan er zeshonderd reageerden.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言