2018年10月29日 星期一

‘Serieuze kandidaat’ failliete IJsselmeerziekenhuizen

 
 
Het nieuws van 29 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
   

Fabrikant stint vraagt faillissement aan

De fabrikant van de stint vraagt vandaag faillissement aan. Volgens eigenaar Edwin Renzen kan Stint Urban Mobility niet meer aan zijn financiële verplichtingen voldoen.
Lees verder
 
 
<p>Aanhangers van Jair Bolsonaro vieren feest op straat.</p>    

Bolsonaro wint presidentsverkiezingen in Brazilië

De rechts-populistische Jair Bolsonaro wordt de nieuwe president van Brazilië. Hij kreeg zondag bij de verkiezingen ruim 55 procent van de stemmen en versloeg hiermee Fernando Haddad van de linkse Arbeiderspartij. Dat heeft de kiescommissie van het Zuid-Amerikaanse land bevestigd.
Lees verder
 
 
<p><span>Exterieur van MC Emmeloord.</span></p>    

'Serieuze kandidaat' failliete IJsselmeerziekenhuizen

Cees de Bruin, voorzitter van de cliëntenraad van de failliete Flevolandse IJsselmeerziekenhuizen, heeft goede hoop op een doorstart.
Lees verder
 
 
<p>Angela Merkel</p>    

CDU en SPD krijgen ook in Hessen klappen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel is bereid haar CDU-voorzitterschap op te geven na het massale stemmenverlies bij de deelstaatverkiezingen in Hessen.
Lees verder
 
 
We kijken allemaal met een eigen bril naar de Bijbel en dat levert soms geen goed totaalplaatje op.    

Niet alle brillen waarmee je in de bijbel leest zijn even goed

Je kunt met heel veel verschillende brillen naar de Bijbel kijken, maar durft er nog iemand te zeggen dat een bril gewoon niet deugt?
Lees verder
 
 
<p>Strand bij Tel Aviv.</p>    

Nederlander verdrinkt bij reddingsactie in Israël

Tel Aviv Een 55-jarige Nederlandse man uit Putten is zaterdag verdronken toen hij twee kinderen probeerde te redden bij een strand in Tel Aviv. Hij was in Israël voor een studiereis met een groep uit de hervormde Andreaskerk uit de Gelderse plaats. Dat meldt De Gelderlander . Het ministerie van …
Lees verder
 
 
Politieagenten buiten de synagoge in Pittsburgh. Het gebouw van de Joodse gemeente Tree of Life staat in een wijk in Pittsburgh die ook wel 'het centrum voor de Joodse cultuur' wordt genoemd.    

Doden en gewonden bij antisemitische aanslag in synagoge VS

Bij een schietpartij en gijzeling in een synagoge in de Amerikaanse stad Pittsburgh zijn zaterdag elf doden gevallen en meerdere mensen gewond geraakt.
Lees verder
 
 
Theoloog Erik Borgman in gesprek met de zaal tijdens de Nacht van de Theologie.    

De Nacht van de Theologie blijft een beetje elitair

De Nacht van de Theologie had zaterdag iets nieuws bedacht: op de achtste editie van dit jaarlijkse festijn koos men voor het eerst de Jonge Theoloog van het Jaar. Alain Verheij won met God en ik de prijs voor het beste theologische boek.
Lees verder
 
 
<p><span>Een portemonnee met geld.</span></p>    

DNB bezorgd over daling contante betalingen

De Nederlandsche Bank maakt zich zorgen over de daling van het aantal betalingen met contant geld.
Lees verder
 
 

Commentaar: Zo kan een ziekenhuis aan z'n eind komen

De evacuatie van het failliete Slotervaartziekenhuis, vrijdag, riep veel emoties op. Daar was alle reden voor. Je zult maar doodziek in een ziekenhuisbed liggen, en ineens moet er een andere plek gevonden worden. Of je leeft aan de vooravond van een medische ingreep of behandeling waar je lang …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言