2018年10月3日 星期三

The Passion volgend jaar naar Dordrecht

 
 
Het nieuws van 03 oktober 2018
 5 artikelen per maand gratis
   
In deze nieuwsbrief weer een zorgvuldige selectie van onze artikelen. Wil je meer lezen en ben je geen abonnee? Meld je dan aan op onze site en je kunt elke maand 5 artikelen gratis lezen. Onbeperkt lezen? Neem dan een digitaal abonnement . Dat kan al vanaf € 3,25 per week.
Lees verder
 
 
   

The Passion volgend jaar naar Dordrecht

The Passion zal in 2019 in Dordrecht plaatsvinden. De jaarlijkse musical over de laatste uren van Jezus wordt op 18 april, Witte Donderdag, live uitgezonden op tv.
Lees verder
 
 
<p>Bruno Bruins</p>    

Kostenverlaging dure medicijnen door prijsonderhandelingen

De prijsonderhandelingen die minister Bruno Bruins (Medische Zorg) voert met fabrikanten van dure en innovatieve geneesmiddelen hebben in 2017 geleid tot een prijsverlaging van 132 miljoen euro. 
Lees verder
 
 
<p>Annet Schaap</p>    

Annet Schaap wint Gouden Griffel

De Gouden Griffel, de bekendste kinderboekenprijs van Nederland en Vlaanderen, gaat dit jaar naar Annet Schaap voor haar prozadebuut Lampje . Dat werd dinsdagavond benkendgemaakt bij het Kinderboekenbal in Amsterdam.  
Lees verder
 
 
Chris Stoffer    

SGP verontwaardigd over beperking van giftenaftrek

De SGP is verontwaardigd over de beperking van de giftenaftrek die het kabinet wil doorvoeren.
Lees verder
 
 
<p><span>Paus Franciscus tijdens het Angelusgebed in Vaticaanstad op 30 september.</span></p>    

Paus: God werkt ook door andersgelovigen

Christenen moeten volgens paus Franciscus openstaan voor 'de brede horizon van het werk van de Heilige Geest'. Zo kunnen zij zelfs van ongelovigen leren over God.
Lees verder
 
 
<p>Gérard Collomb</p>    

Macron raakt weer minister kwijt

De Franse president Emmanuel Macron ziet opnieuw een steunpilaar wegvallen in zijn kabinet.  Gérard Collomb, minister van Buitenlandse Zaken, treedt af. Hij bood dinsdagmiddag voor de tweede keer in twee dagen zijn ontslag aan.  
Lees verder
 
 
   

E-books voortaan sneller in bibliotheek

Nederlandse e-books moeten voortaan binnen een jaar na verschijning beschikbaar zijn voor leden van bibliotheken. Ook krijgen auteurs, vertalers en beeldmakers vaker uitbetaald als het digitale boek wordt uitgeleend.
Lees verder
 
 
<p>Mensen kunnen zingeving op vele manieren ervaren. Ze raken bijvoorbeeld geïnspireerd door het interieur van een kerk.</p>    

Genetische varianten voor zingeving ontdekt

De verschillen die mensen ervaren rondom zingeving zijn voor een deel aangeboren. Dat blijkt uit een onderzoek van twee Nederlandse psychologen, Meike Bartels en Bart Baselmans.
Lees verder
 
 
   

Vrouw, houd op met meisjesgedoe

Vrouwen willen lieve meisjes blijven en aardig gevonden worden. Maar lieve meisjes komen niet ver, schrijft de Amerikaanse bedrijfstrainer Lois P. Frankel.
Lees verder
 
 
   

Chris Lukkien: Ik ben een beetje een gadgetman

Rennen vindt hij een leuke manier om gezond te blijven. 'Het is een manier om stress kwijt te raken. Dat geldt ook voor wandelen en meditatie', zegt Chris Lukkien (53), algemeen directeur van de ontwikkelingsorganisatie ZOA. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen in de leeftijd van 24, 22 en 20 …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言