2018年11月22日 星期四

CDA en CU doen goede zaken bij gemeenteraadsverkiezingen

 
 
Het nieuws van 22 november 2018
<p>Stemmers in Nieuw-Beijerland</p>    

CDA en CU doen goede zaken bij gemeenteraadsverkiezingen

In de nieuw te vormen gemeenten Noardeast-Fryslân (Friesland) en Beekdaelen (Limburg) wordt het CDA de grootste partij. De ChristenUnie won in totaal 37 zetels bij de gemeenteraadsverkiezingen die werden gehouden wegens herindelingen.
Lees verder
 
 
De Pakistaanse premier Khan op archiefbeeld. Dinsdag zei hij in een toespraak op een tweedaagse conferentie over religieuze verdraagzaamheid dat 'in de geschiedenis Mozes meermalen wordt vermeld, maar Jezus Christus niet'.    

Premier Pakistan ontkent historische rol van Jezus

'Jezus speelt geen rol in de geschiedenis.' Met deze opmerking heeft de Pakistaanse premier Imran Khan de woede gewekt van veel landgenoten. Vooral christenen maken zich zorgen.
Lees verder
 
 
<p><span>Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (VVD).</span></p>    

Inspectie gaat beter letten op discriminatie van personeel

De Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid krijgt meer geld en bevoegdheden om discriminatie op de arbeidsmarkt te bestrijden.
Lees verder
 
 
<p><span>Bijna 725.000 mensen mochten woensdag hun stem uitbrengen voor gemeenteraadsverkiezingen. Het gaat om 37 gemeenten die per 1 januari worden heringedeeld tot 12 gemeenten.</span></p>    

GroenLinks grote winnaar in Groningen

GroenLinks is de grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Groningen, Haren en Ten Boer. De partij krijgt elf zetels in de nieuwe gemeenteraad. De ChristenUnie behaalde voor het eerst in zeventig jaar een derde zetel.
Lees verder
 
 
Dominee Henk Jansen en Lucré Borgmeier in de zaal van de Immanuelkerk in Ermelo, waar ze met de gespreksgroep 'Verder na verlies' bij elkaar komen. 'Er is herkenning, hoe verschillend de verhalen en de mensen ook zijn.'    

Samen rouwen in de rouwgroep: helen door te delen

Rouwen is hard werken. Vaak alleen, soms in groepen. In tal van kerken bestaan rouwgroepen of rouwkringen, waar mensen die iemand hebben verloren, elkaar tot steun zijn.
Lees verder
 
 
Mannen eten gemiddeld veel meer vlees dan vrouwen. Vooral consumptie van rood en bewerkt vlees verhoogt het risico op vormen van kanker, diabetes en een beroerte.    

Voedingscentrum start vleescampagne - Mannen, het mag een onsje minder!

Het Voedingscentrum richt zich met de campagne 'Er is meer dan vlees' specifiek op mannen. Die zouden er goed aan doen hun vleesconsumptie te halveren.
Lees verder
 
 
Militairen voorafgaand aan het vertrek vanaf Eindhoven Airport met een KDC-10 tank- en transporttoestel om deel te nemen aan de NAVO-oefening 'Trident Juncture' in Noorwegen. Maar hoelang houdt de NAVO het nog?    

Opinie: Zonder Europees leger staan wij straks op het menu

Als de Europese Unie zich niet adequaat verdedigt, wordt ze genadeloos uiteen gespeeld en onderworpen.
Lees verder
 
 
<p>Justin Welby, de aartsbisschop van Canterbury.</p>    

Aartsbisschop van Canterbury wil genderneutraal godsbeeld

Hij is geen man en ook geen vrouw. Volgens de aartsbisschop van Canterbury moeten we 'onze Vader' niet langer omschrijven binnen de kaders van menselijke genders. 'Bij het omschrijven van God schiet onze taal tekort.'
Lees verder
 
 
Marco van der Graaf    

Marco van der Graaf treedt af als directeur Tear

Marco van der Graaf neemt op 1 februari 2019 afscheid als directeur van ontwikkelingsorganisatie Tear. In maart begint hij als bestuurder en CEO van World Vision Nederland.
Lees verder
 
 

Commentaar: Pensioenakkoord is niet onmogelijk

Er zijn van die jargonwoorden die steevast klinken als er iets gebeurt wat in de lijn der verwachting ligt. Dinsdagavond en woensdag was dat het geval toen, na een lange periode, het pensioenoverleg stukliep. Het overleg is ‘geklapt’, viel eindeloos te horen. Daarna begon natuurlijk …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言