2018年12月5日 星期三

Ons cadeautje: lees 5 artikelen gratis

'Waar was mijn recht op leven toen ik werd geaborteerd?' Deze familie viert Advent op een creatieve manier.
U krijgt van ons een cadeautje: lees vijf artikelen naar keuze uit onze krant gratis. Niet alleen tijdens Sinterklaas, maar elke maand opnieuw. In deze e-mail hebben we een aantal van de meest gelezen artikelen van de afgelopen tijd op een rij gezet.

Veel leesplezier!

Ps. Moet u nog een gedicht schrijven? Wij hebben iets om u te helpen.
 

'Waar was mijn recht op leven toen ik werd geaborteerd?'

Als een verpleegster in augustus 1977 niet had ontdekt dat er een baby'tje tussen het ziekenhuiswasgoed lag, had Melissa Ohden nooit kunnen vertellen dat zij een abortus had overleefd.
Radio 538-dj Wietze de Jager: 'Als je Hem volgt, volgt Hij je terug'
'Wij mensen zijn gemaakt om geliefd te worden en lief te hebben. Maar geliefd worden door een mens is niet voldoende. Een idool kan je dat niet geven.'

Deze familie viert Advent op een creatieve manier

'Tijdens het avondeten steken we een kaars aan, vier in totaal. Voor elke week een. Tot het kerstfeest is. Om de beurt maken we een verrassingszakje open uit de adventskalender. In het zakje zit een bijbeltekst, een lied of een opdracht.'

Boer S. uit Werkhoven zelf opgepakt na 5e brand

De politie heeft boer Gert S. uit Werkhoven gearresteerd, nadat er voor de vijfde keer brand op zijn erf was uitgebroken. Eerder dit jaar gingen zijn vrouw en hij vanwege zijn geaardheid uit elkaar, hoewel ze nog op goede voet met elkaar staan.

Noord-Sentinel, raadsel van de mensheid

Een jonge Amerikaanse zendeling werd vermoord toen hij met een Bijbel in de hand het strand op stapte van Noord-Sentinel. Zijn dood was te voorspellen. Vreedzaam contact met de eilandbewoners is niet mogelijk. Zij leven in de steentijd.
Copyright © 2018 Nederlands Dagblad, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je je geregistreerd hebt op nd.nl.

Onze adresgegevens:
Nederlands Dagblad
Berkenweg 11
3818 LA Amersfoort
088 - 1 999 999

Voeg ons toe aan uw adresboek

Gegevens wijzigen of uitschrijven

沒有留言:

張貼留言