2018年12月7日 星期五

Christelijke partijen willen geen kortere partneralimentatie

 
 
Het nieuws van 07 december 2018
<p><span>De Tweede Kamer wil de partneralimentatie na een echtscheiding terugbrengen van twaalf naar vijf jaar.</span></p>    

Christelijke partijen willen geen kortere partneralimentatie

De Tweede Kamer wil de partneralimentatie na een echtscheiding terugbrengen van twaalf naar vijf jaar. Een voorstel van die strekking van VVD, D66 en PvdA kan rekenen op een ruime meerderheid, bleek donderdag tijdens een debat.
Lees verder
 
 
<p><span>De voorzieningenrechter besliste dat het afschieten van ruim 1800 edelherten in de Oostvaardersplassen kan doorgaan.</span></p>    

Boswachters Staatsbosbeheer weigeren gezonde edelherten af te schieten

Twee van de vier vaste boswachters van de Oostvaardersplassen hebben zich laten overplaatsen, omdat zij geen gezonde edelherten willen afschieten. Dit heeft Staatsbosbeheer bevestigd naar aanleiding van vragen van de Volkskrant .
Lees verder
 
 
<p><span>De Nederlandse vliegtaks wordt alleen geïnd van passagiers die in Amsterdam hun vliegreis beginnen.</span></p>    

Ongeacht bestemming 7 euro vliegtaks

Vanaf 2021 komt er in Nederland een vliegbelasting van 7 euro per ticket. Tenminste: als het niet lukt om in Europa afspraken te maken over invoering van een gezamenlijke vliegtaks.
Lees verder
 
 
 
 
<p><span>Biomassa is materiaal uit natuurlijke bronnen.</span></p>    

Nederland overvraagt biomassa twee tot vier keer

In de plannen van het Klimaatakkoord wordt gerekend op biomassa die helemaal niet beschikbaar is. Dit blijkt uit de biomassavisie die Natuur & Milieu vrijdag presenteert.
Lees verder
 
 
   

Meer dan de helft van populaties stadsvogels slinkt

De huismus, de kauw, de merel en de spreeuw: typische vogels die in de stad broeden. Ze zijn er echter steeds minder vaak te zien, want hun populaties nemen juist in de stad af.
Lees verder
 
 
De gele hesjes demonstreren niet zozeer voor inkomensverhoging, maar vooral voor belastingverlaging. Frankrijk kent namelijk veel belastingen die niet inkomensafhankelijk zijn, wat harder gevoeld wordt in de lagere klasse.    

Protest gele hesjes gaat dieper dan benzinetaks

De verhoging van de Franse brandstoftaks is voor 2019 van de baan. Maar is daarmee ook de angel uit het protest van de gele hesjes? De voedingsbodem van het oproer ligt dieper.
Lees verder
 
 
   

Geloof in de wereld: Waarom is die ring van Pilatus toch zo boeiend?

Tweewekelijkse rubriek over religie en theologie.
Lees verder
 
 
De band Trinity tijdens de Kerststallentour 2017.    

Trinity speelt met Kerst in paardenstallen

De christelijke 'worldbeat'-band Trinity sluit het jaar 2018 af met een Kerststallentour. 'We willen verbinden en Kerst vieren in een unieke sfeer die bij ons past.'
Lees verder
 
 

Commentaar: Studieschuldenstelsel

Is de overheid werkelijk een pinautomaat voor studenten? Vraag het even na in uw omgeving. Goede kans dat je al snel een student vindt die zegt: ja, ik leen maximaal ‘bij’. Dat is voor hbo- en universitaire studenten elke maand maximaal 480 euro, plus 172 euro …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言