2018年12月3日 星期一

Huis beschoten waar twee dochters Asia Bibi wonen

 
 
Het nieuws van 03 december 2018
<p>Een niet recente foto van Asia Bibi</p>    

Huis beschoten waar twee dochters Asia Bibi wonen

Onbekenden hebben in Pakistan het huis beschoten waar twee dochters van Asia Bibi zouden wonen. Dat meldt de katholieke hulporganisatie Kerk in Nood.
Lees verder
 
 
   

CDA wil kijkwijzer voor YouTube

Het CDA wil dat er een kijkwijzer komt voor YouTube. Kijkwijzer, die nu een kijkadvies uitbrengt voor films en televisieprogramma’s, zou ook moeten adviseren over internetfilmpjes.
Lees verder
 
 
   

Wereld bijeen voor nieuwe klimaattop

Aarde warmt vrijwel zeker meer op dan de afgesproken twee graden van 'Parijs'.
Lees verder
 
 
 
 
Dominee Bchara Moussa Oghli (rechts) vindt zijn ontmoetingen met anderen belangrijker dan het houden van een zondagse preek.    

Ook in de oorlog gaf kerk in Aleppo tandartszorg

‘Tijdens de lange oorlog vlogen de kogels me elke dag om de oren, en was er aan alles gebrek, maar God was erbij’, getuigt de Syrische dominee Bchara Moussa Oghli in Aleppo. Oghli (61) is dominee van de Armeense protestantse Church of Christ in Aleppo. Zijn gemeente wil dienstbaar zijn …
Lees verder
 
 
   

Maak verkeer veiliger: haal borden weg

Als je zeshonderdduizend van de drie miljoen verkeersborden weghaalt, wordt het verkeer veiliger.
Lees verder
 
 
   

Campagne brengt talenten van mensen met handicap in beeld

Vandaag, op de Internationale Dag voor Mensen met een Beperking, start HandicapNL de campagne ‘Iedereen bijzonder’. De organisatie roept Nederland op om oog te hebben voor de talenten van mensen met een beperking.
Lees verder
 
 
De bewoner van de boerderij in Werkhoven wordt geboeid afgevoerd.    

Boer S. uit Werkhoven zelf opgepakt na vijfde brand

De politie heeft boer Gert S. uit Werkhoven gearresteerd, nadat er voor de vijfde keer brand op zijn erf was uitgebroken. Deze keer ontstond de brand in de woning.
Lees verder
 
 
Ook met de recente schermutselingen te water probeert Putin iets van de oude Sovjet-Unie als bufferzone terug te krijgen.    

Putin ondermijnt het onvrije Westen met succes

De Amerikaanse historicus ­Timothy Snyder laakt Donald Trump en dat wordt opgepikt in westerse media. Maar zijn echte boodschap is hoe succesrijk Rusland onwaarheden als feiten exporteert. Fake news komt vooral uit Moskou.
Lees verder
 
 
<p><span>De rood-witte letters van I amsterdam worden weggetakeld van het Museumplein. De letters worden gerenoveerd en zullen daarna worden ingezet bij diverse evenementen. GroenLinks in Amsterdam wilde de letters weg van het Museumplein omdat ze een symbool van individualisme zouden zijn.</span></p>    

'I Amsterdam' weg van Museumplein

Amsterdam Onder belangstelling van toeristen, scholieren en toevallige passanten is maandagochtend het logo 'I Amsterdam' verwijderd van het Museumplein in het centrum van Amsterdam. De grote letters werden met een hoogwerker op twee vrachtwagens geladen en naar een opslag gereden. De operatie …
Lees verder
 
 

Commentaar: Het felle contrast

‘Dit missen we nu zo verschrikkelijk.’ Deze zin, in de kop van een analyse door het Duitse opinieblad Der Spiegel , is kenmerkend voor de vele bezinningen na de dood van oud-president George H.W. Bush. Niet dat deze president een grootse, meeslepende visie had. ‘Dat …
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言