2018年9月19日 星期三

Kardinaal Wim Eijk: 'Ik noemde Dijkhoff niet kleinzielig'

 
 
Het nieuws van 19 september 2018
Koningin Máxima zwaait vanuit de Glazen Koets naar belangstellenden die zijn samengedromd langs de route tussen het Binnenhof en Paleis Noordeinde in Den Haag.    

Glimp van Máxima en het trompetterkorps

Op de Prinsjesdag met de langste troonrede ooit van koning Willem-Alexander, genoot het publiek van het goede weer. In de stralende zon was het lange wachten langs de route geen straf.
Lees verder
 
 
   

Hoekstra is 'nog steeds streng'

Het kabinet is te scheutig met geld uitgeven, zeggen critici. Maar minister van Financiën Wopke Hoekstra vindt dat een goede balans is gevonden. 'Ik ben nog steeds die strenge minister van Financiën.'
Lees verder
 
 
   

Eijk: 'Ik noemde Dijkhoff niet kleinzielig'

Kardinaal Wim Eijk heeft VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff in een interview niet 'kleinzielig' genoemd.
Lees verder
 
 
 
 
Een konvooi Turkse, met tanks beladen militaire trucks is op weg naar Syrië.    

Nieuwsanalyse: De dodelijke gifketel van Syrië

Kort nadat Putin en Erdogan een voorlopig akkoord over Idlib hadden gesloten, schoot het Syrische leger een Russisch spionagetoestel neer tijdens een Israëlische luchtaanval. Syrië is nog steeds ee­n ­kokende gifketel, zelfs voor de Russen.
Lees verder
 
 

'Hongaarse politie mishandelt migranten'

De Hongaarse politie maakt zich schuldig aan mishandeling van migranten. Dat schrijft de Commissie ter Voorkoming van Foltering (CPT) van de Raad van Europa in een dinsdag verschenen rapport.
Lees verder
 
 
Topkok Pierre Wind is voorloper op het gebied van culinaire recycling.    

Pierre Wind: Een kiwischil kun je best opeten

Waarom zou je fruitschillen in de afvalbak gooien? Je kunt ze eten! Koken met meloenschillen, radijsgroen en avocadopitten een onsmakelijk idee? Een topkok, een foodblogger en een voedingsdeskundige voorspellen een trend: culinair recyclen.
Lees verder
 
 
 
 
   

Terreurverdachten keken ook naar Erasmusbrug

ROTTERDAM (ANP) - De twee mannen die mogelijk een terroristische aanslag wilden plegen op een Rotterdams politiebureau, hebben ook foto's en filmpjes van de Erasmusbrug gemaakt. Een van de twee verdachten maakte een film van de brug, de andere zingt daarin liederen en spreekt over het …
Lees verder
 
 

Opnieuw geweld in India tegen pinkstervoorgangers

Drie pinksterdominees in India maken zich volgens radicale hindoes schuldig aan gedwongen bekeringen. De wereldraad van Indiase christenen GCIC spreekt de beschuldigingen tegen.
Lees verder
 
 
De situatie in Mali is zo ernstig, dat het een raadsel is hoe dit kabinet er iets positiefs van probeert te maken. Op de foto: minister Ank Bijleveld van Defensie.    

Conclusie over de missie in Mali: het is een puinhoop

Door gebrek aan publieke en politieke belangstelling komt het kabinet weg met mooie praatjes over Mali. Er is geen enkele aanleiding voor een positief verhaal.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言