2018年9月26日 星期三

Getrouwd, maar verliefd op een ander. Hoe ga je daarmee om?

 
 
Het nieuws van 26 september 2018
<p>'Een deel van het sociale netwerk valt na een scheiding weg.'</p>    

Alleenstaande ouder meest eenzaam

Een op de vijf alleenstaande ouders voelt zich zeer eenzaam. Onder geen enkele andere bevolkingsgroep is die problematiek zo groot.
Lees verder
 
 
Een poster kondigt het prikkelarm winkelen aan in de Albert Heijn in Sint Michielsgestel.    

Een uur lang geen prikkels in de supermarkt

Geen bliepjes bij de kassa, achtergrondmuziek of fel licht in de supermarkt. De Albert Heijn in Sint-Michiels­gestel is voortaan elke week op dinsdag één uur prikkelarm.
Lees verder
 
 
<p><span>Een non huilt tijdens een <em>sit in</em> in de Indiase stad Kochi, uit protest tegen een bisschop die ervan wordt beschuldigd een non te hebben verkracht.</span></p>    

Indiase nonnen ontketenen feministische revolutie

Een rooms-katholieke bisschop in India zit in de gevangenis op verdenking van aanranding en verkrachting van een non.
Lees verder
 
 
 
 
Minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) staat niet afwijzend tegenover het verlagen van de leeftijd voor eiceldonatie.    

Minister: ook jonge vrouw mag eicel doneren

De leeftijd waarop vrouwen eicellen mogen doneren, gaat wellicht omlaag naar 18 jaar. Daarnaast zou de leeftijd waarop vrouwen zwanger mogen worden met zo'n eicel, ­omhoog kunnen naar maximaal 49 jaar.
Lees verder
 
 
Proberen niet te denken aan de persoon op wie je verliefd bent, is haast onmogelijk. Het is als met een roze olifant. Zeg dat je niet aan een roze olifant mag denken, dan denk je er juist aan.    

Getrouwd, maar verliefd op een ander

Loes werd verliefd op een man uit haar kerk en biechtte het op. Aan hem én aan haar echtgenoot. Het kan iedereen overkomen: verliefd worden op een ander, terwijl je – al dan niet gelukkig – getrouwd bent. Wat gebeurt er dan? We vroegen het op sociale media en Loes* wilde haar verhaal delen.
Lees verder
 
 
   

56 tips om jongeren bij de preek te betrekken

'Als ik me gezien weet, als een predikant contact zoekt in een preek, dan voel ik me betrokken.' Als de dominee persoonlijk contact heeft met jongeren, hebben zij meer aandacht voor de zondagse preek.
Lees verder
 
 
 
 
In het hospice. Jiles: 'Mona is mijn steun en toeverlaat. Ze heeft alles voor mij over.'    

Jiles trouwt Mona op zijn sterfbed

Jiles Brouwer (55) uit Ede heeft niet lang meer te leven. In augustus trouwde hij zijn Mona (57). Het was een spoedbruiloft. ‘Eerst waren we vooral vrienden, nu zijn we dikke maatjes.’
Lees verder
 
 
   

'Schier' wil eerste schaakeiland ter wereld worden

Amersfoort Schiermonnikoog wil het allereerste 'schaakeiland' ter wereld worden, een plek waar het schaakspel nieuwe verbindingen zou kunnen leggen tussen allerlei mensen. Een meesterzet, is de overtuiging van het eilandbestuur. Op 13 oktober, de eerste dag van het Wereld Schaak Festival, is …
Lees verder
 
 
   

Appen op de fiets wordt verboden

Appen wordt in de loop van volgend jaar op de fiets en voor bestuurders van elk ander voertuig verboden. Het kabinet heeft een wetsvoorstel daartoe naar de Tweede Kamer gestuurd. De maatregel moet het verkeer veiliger maken.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言