2018年9月8日 星期六

‘Kans op nieuwe crisis levensgroot’

 
 
Het nieuws van 08 september 2018
 Gratis artikel voor u
Vanavond, in de eerste nieuwe aflevering van De Verandering, staat Channah Hewitt centraal, musicalster, bekend van rollen in The Lion King en Sister Act.    

Religietelevisie verslaat zijn tienduizenden

Hoeveel mensen kijken er eigenlijk naar religieuze programma’s op televisie? Aardig wat, zo blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.
Lees verder
 
 
Jan de Wit (staand achter de tafel) was voorzitter van de parlementaire commissie die ook DNB-president Klaas Knot onder ede heeft verhoord.    

'Kans op nieuwe crisis levensgroot'

Het gevaar van een nieuwe financiële crisis is nog steeds volop aanwezig, zegt voormalig SP-Kamerlid Jan de Wit (73). Hij leidde tussen 2009 en 2012 het parlementair onderzoek naar de kredietcrisis en de noodmaatregelen van het kabinet.
Lees verder
 
 
 
 
Blauwhelmen van de Verenigde Naties aan het werk op Haïti.    

Misbruik blauwhelmen moeilijk te stoppen

De Verenigde Naties zeggen een zerotolerancebeleid te voeren als blauwhelmen zich schuldig maken aan seksueel misbruik. Toch belanden de vredeshandhavers nauwelijks achter de tralies.
Lees verder
 
 
   

Lili en Howick weggelopen bij pleeggezin

AMSTERDAM (ANP) - De kinderen Lili en Howick zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag weggelopen bij hun pleeggezin. Het ministerie van Justitie en Veiligheid weet niet waar ze op dit moment zijn. De politie is naar de kinderen op zoek, aldus een woordvoerder. Vermoedelijk willen de twee door weg …
Lees verder
 
 
Antoine Bodar aan het woord in de Amsterdamse schuilkerk Ons Lieve Heer op Solder.    

Antoine Bodar houdt 'afgrijselijk' vroom boek ten doop

Het nieuwe boek van priester ­Antoine Bodar is naar eigen zeggen 'afgrijselijk vroom'. Het inspireerde oud-premier Dries van Agt al tot een pleidooi voor vrouwen als priester.
Lees verder
 
 
Marian Omar en Anab Adan, afkomstig uit Somalië, voor het gemeentehuis in Flen. Nu is ongeveer een kwart van de bevolking van dit stadje migrant.    

De feiten: De Zweedse machtsverhoudingen staan op het spel

Na de Zweedse verkiezingen van zondag kan het weleens gedaan zijn met het beeld van Zweden als tolerante natie. Het land zucht onder een toename van geweld, criminaliteit en de recente komst van honderdduizenden asielzoekers. De extreemrechtse partij vaart er wel bij en lijkt de grootste …
Lees verder
 
 
 
 
Chagossianen voor het Vredespaleis in Den Haag, met hun vlag op de revers. Midden Mary Liseby Elise, rechts voorman Oliver Bancoult.    

'Londen moet laatste Britse kolonie opgeven'

Bewoners van de Chagos Archipel, een eilandengroep in de Indische Oceaan, willen naar huis. De Britten verjoegen hen in 1971, omdat de Verenigde Staten een luchtmachtbasis wilden. De eilanders bepleiten hun zaak in Den Haag. Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) schreef volgens juristen deze week …
Lees verder
 
 

Eigen bubbel, eigen bijbel

Er komen nog meer themabijbels aan 8 portret Farzid Daniel Een ex-moslim vertelt over ISIS-strijders die tot geloof komen en over christenen die in vervolging zegen zien. pagina 4 beeld BredaPhoto 2018 Fotofestival over dilemma's van de vooruitgang. Geloven in het almachtige algoritme in …
Lees verder
 
 
Toen in het voorjaar bekend werd dat China vanaf het derde kwartaal extra invoerrechten zou gaan heffen op Amerikaanse bonen, is besloten nog snel extra bonen naar China te exporteren.    

Donald Trump staat op de schouders van Barack Obama

De Amerikaanse economie draait als een tierelier en vrijdag werd bekend dat het aantal banen is toegenomen. Volgens Donald J. Trump is dat zijn verdienste. Helemaal ongelijk heeft hij niet, maar er is meer te zeggen.
Lees verder
 
 
Donald Trump en vicepresident Mike Pence bij een Harley-Davidson.    

Harley van icoon tot mikpunt Trump

Vorig jaar prees de Amerikaanse president motorfabrikant Harley-Davidson als echt Amerikaans bedrijf. Dat is nu wel anders. 'Veel Harley-Davidsonbezitters zijn van plan het bedrijf te boycotten', aldus Trump.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言