2019年1月1日 星期二

Hij doet me denken aan kindjes met het syndroom van Down.  Zien jullie dat ook?

We kijken nog één keer terug

Over de drempel van het nieuwe jaar kijken we nog één keer terug naar 2018.

Bij deze een selectie van opvallende, opmerkelijke of anderszins lezenswaardige artikelen uit het Nederlands Dagblad van het afgelopen jaar.

Veel leesplezier!

Een einde en een nieuw begin voor Sela

In 2018 is het nieuwe album van Sela, God van leven, uitgekomen. Het is het laatste album met zangeres Kinga Bán, die te maken heeft met uitgezaaide ­borstkanker. Een gesprek met Bán, zanger Frans Korpershoek en toetsenist Adrian Roest.
Lees verder

Als liefde de weg is, wordt de wereld anders

Eén van de zinnen uit de indrukwekkende preek van bisschop Michael Curry in de huwelijksdienst van prins Harry en Meghan Markle.
Lees hier de hele preek
Nederlandse broeder Taizé sterft tijdens avondgebed en wordt onder gezang weggedragen
Frère François, de oudste Nederlandse broeder van de kloostergemeenschap van Taizé, overleed donderdagavond 18 oktober 2018 tijdens het avondgebed. Hij viel neer en bleef liggen. Ondertussen ging het zingen en bidden door, ook toen even later het dode lichaam van de broeder werd weggedragen.
Lees verder

'Het begrip vergeving is me de keel gaan uithangen'

In de documentaire De hoofdvrouw probeert Marijke van der Meulen erachter te komen hoe haar moeder terechtkwam bij een sekte. Aan het eind ontmoet ze ook haar moeder weer, maar dat is geen succes. Haar moeder zegt in te zien dat ze verkeerde dingen heeft gedaan maar ook blij te zijn dat God haar alles heeft vergeven.
Lees verder

'Hij doet me denken aan kindjes met het syndroom van Down. Zien jullie dat ook?'

Toen Judah na zijn geboorte glibberig op mijn buik werd gelegd, deed zijn lieve gezichtje me ergens aan denken. Ik wachtte drie kwartier voordat ik het uitsprak. Daarna zag ik het nog steeds. 'Mag ik iets geks vragen?' zei ik. 'Hij doet me denken aan kindjes met het syndroom van Down. Zien jullie dat ook?'
Lees verder
Copyright © 2019 Nederlands Dagblad, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail omdat je je geregistreerd hebt op nd.nl.

Onze adresgegevens:
Nederlands Dagblad
Berkenweg 11
3818 LA Amersfoort
088 - 1 999 999

Voeg ons toe aan uw adresboek

Gegevens wijzigen of uitschrijven

沒有留言:

張貼留言