2018年9月12日 星期三

'Wilders stelt niks voor vergeleken met Cicero'

 
 
Het nieuws van 12 september 2018
 
 
 
 

Meerderheid Nederlanders wil draagmoederbank

Een kleine meerderheid van de bevolking (53 procent) is voor de oprichting van een draagmoederbank.
Lees verder
 
 
Bé Breij    

'Wilders' stijl stelt niks voor vergeleken met Cicero'

Met een goede spreker hoef je het niet altijd eens te zijn. Maar wie de kunst van de welsprekendheid beheerst, weet eerder te overtuigen, vindt classica Bé Breij, initiatiefnemer van Peitho, een kenniscentrum voor retorica dat vrijdag wordt geopend aan de Radboud Universiteit.
Lees verder
 
 

Coalitie verandert niets aan kinderpardon

Coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zijn niet van plan de regels van het kinderpardon te versoepelen. Ook komen er geen andere afspraken over hoe soepel die regels worden toegepast.
Lees verder
 
 
Judith Sargentini    

Hongarije en EU sturen aan op harde botsing

'We staan diametraal tegenover elkaar.' Met deze opmerking sloeg de Hongaarse premier Viktor Orbán in het Europees Parlement de spijker op de kop. Een meerderheid wil strafmaatregelen tegen EU-lid Hongarije vanwege het schenden van de democratie. Orbán snapt niet waarover men valt.
Lees verder
 
 
Staatssecretaris Paul Blokhuis: 'Er moet ook goede hulp zijn als zich een onbedoelde zwangerschap aandient.'    

'Minder abortussen is altijd goed'

Hij hangt er geen percentage aan, maar staatssecretaris Paul Blokhuis wil graag minder onbedoelde zwangerschappen. 'Want abortus is altijd een ingrijpend besluit.'
Lees verder
 
 
Sixto Hernández Garcés    

'Doe dingen mét de buurt, niet voor de buurt'

'Om bij kwetsbare mensen te zijn, moet je alle status loslaten. Je moet leren bukken.' Dat drukte dominee Sixto Hernández Garcés de aanwezigen op het hart op de predikantendag van de GZB.
Lees verder
 
 
   

Kabinet bindt strijd aan met krediet webwinkel

DEN HAAG (ANP) - Postorderbedrijven en webwinkels moeten zich bij het verstrekken van een krediet beter over de klant buigen. De aanbieders van zogenoemde verzendhuiskredieten moeten zich ervan vergewissen dat de aangeboden lening past bij de klant en het doel. Dat geldt ook voor de looptijd. …
Lees verder
 
 
Politieagenten bewaken de ingang van het gebouw in Peking waar de niet-officiële protestantse Zionkerk was gevestigd. Zondag werd de kerk gesloten nadat de autoriteiten haar hadden verboden.    

China verbiedt religie op internet

China verhevigt de druk op godsdienstige groeperingen. Het online verspreiden van religieuze informatie wordt verboden, volgend op een hardere aanpak van kerken en moskeeën. De wereldgemeenschap moet ingrijpen, smeken mensenrechtenorganisaties.
Lees verder
 
 
Carola Schouten    

'Gebedsgroep op ministerie gaf mij rust'

Een minister die openhartig vertelt over haar gebedsleven is in de Haagse politiek geen alledaagse kost. Dominee Maarten Groen was dan ook blij dat hij dinsdagavond vicepremier Carola Schouten mocht verwelkomen op de jaarlijkse Kroonbede, het gebedsuur dat de gezamenlijke Haagse kerken organiseren …
Lees verder
 
 
   

Wat een Nederlandse premier zou kunnen doen met 2000 miljoen

Stel dat je premier van Nederland bent en toevallig 2000 miljoen (2 miljard) over hebt. Waaraan zou je dat dan kunnen besteden?
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言