2018年8月30日 星期四

Arjan Lock: 'NPO wil af van religie op televisie'

 
 
Het nieuws van 30 augustus 2018
 Gratis artikel voor u
Prinses Beatrix en de Engelandvaarders op het bordes tijdens de laatste reünie van het Genootschap Engelandvaarders, dat in 1969 is opgericht.    

Handkus bij laatste reünie Engelandvaarders

Voor de laatste keer organiseerde het Genootschap Engelandvaarders woensdag een reünie in landhuis De Zwaluwenberg. 'Deze mensen toonden de moed en het doorzettingsvermogen om onze vrijheid terug te krijgen.'
Lees verder
 
 
Arjan Lock: 'Levensbeschouwing is bij uitstek een genre voor iedereen.'    

Arjan Lock: 'NPO wil af van religie op televisie'

De dreiging van juridische stappen, die de EO heeft geuit tegen de NPO, is nog niet van tafel. 'Ons ­bestaansrecht staat op het spel', zegt directeur Arjan Lock. Politiek Den Haag is mogelijk voor dit jaar nog bereid de aangekondigde bezuinigingen op de NPO te halveren. Maar ook dat gebaar zal …
Lees verder
 
 
   

Europa wil af van de zomertijd

Brussel Ruim 80 procent van de Europeanen wil niet meer twee keer per jaar de klok verzetten. Dat blijkt uit een enquête van de Europese Commissie, die door 4,6 miljoen mensen werd ingevuld. De uitslagen zijn niet officieel openbaar gemaakt, maar gelekt naar Duitse media. De uitslag spreekt …
Lees verder
 
 
Donald Trump    

Trump tegen predikanten: voer campagne op de kansel

De Amerikaanse president Donald Trump heeft voorgangers opgeroepen campagne te voeren voor de Republikeinen. Als zijn partij de tussentijdse verkiezingen in november verliest, kan dat volgens Trump leiden tot geweld.
Lees verder
 
 
 
 
   

Harari, van historicus tot goeroe

Waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe? Over deze grote vragen schrijft Harari. Een historicus die bestsellers aaneenrijgt: Yuval Noah Harari bewijst dat het kan. De auteur van Sapiens en Homo Deus wordt uitgenodigd door CEO’s en presidenten. Wat verklaart zijn succes?
Lees verder
 
 

Proef zes gemeenten voor behoud religieus erfgoed

De landelijke overheid wil gemeenten helpen hun religieus erfgoed beter in stand te houden. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap begint een proef met zes gemeenten die een lokale kerkenvisie opstellen.
Lees verder
 
 
De drempel om te klagen lijkt ernstig verlaagd. Een dagje somber? Blijf er niet mee zitten: naar uw huisarts!    

Opinie: Vroeger kreeg je ggz van de kerk

De oorzaken van de groei van de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg liggen dieper dan veel psychiaters denken.
Lees verder
 
 
 
 
Diederik van Dijk    

SGP vraagt duidelijkheid over dwang bij euthanasie

Het gebruik van dwang bij euthanasie is nooit toegestaan. Alleen in het kader van de Wet zorg en dwang kan, in bijzondere gevallen, dwang worden toegestaan om ­patiënten vast te houden of te fixeren.
Lees verder
 
 

Crisis in Sudan door gesjoemel met dieselquota

De aanhoudende brood- en brandstofcrisis in Sudan treft vooral ­kleine boeren. Dat komt door gesjoemel met afgesproken hoeveelheden, stelt de onafhankelijke zender Radio Dabanga.
Lees verder
 
 
Cliff Richard    

Cliff Richard hoopt op een revival

Sir Cliff Richard hoopt op een heropleving van zijn muzikale loopbaan. Hij komt binnenkort met een nieuw album, zijn eerste in veertien jaar tijd.
Lees verder
 
 
Deze e-mail is verzonden door het Nederlands Dagblad aan tworaho.mail16@blogger.com Afmelden

沒有留言:

張貼留言